Web Analytics Made Easy - Statcounter

به نقل از یاهو فایننس، دکتر یحیی علوی امروزه محبوبیت زیادی خصوصا در میان دانشجویان بدست آورده و دوره‌ هوش هیجانیاو مورد توجه قرار گرفته است. با بررسی دوره‌های مشابه می‌توان گفت این دوره در واقع بزرگترین دوره هوش هیجانی در سراسر جهان است که توسط دکتر یحیی علوی، موسس مدرسه کسب و کار آیا برگزار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چرا دوره هوش هیجانی مورد توجه رسانه های داخلی و خارجی قرار گرفت؟

خبر این دوره بعد از خبرگزاری‌های داخلی نظیر همشهری ، تابناک ، خبرآنلاین و دهها خبرگزاری دیگر، در سایت و خبرگزاری های مطرح خارجی هم بازتاب گسترده‌ای داشته است. سایت معتبر یاهو فایننس در وبگاه خود با آدرس finance.yahooخبر این رویداد را پوشش داد و گزارشی درباره اهمیت و بزرگی این دوره منتشر کرد.

همچنین لازم به ذکر است که سایر خبرگزاریها و سایت های معروف خارجی دیگر نظیر benzinqa inversezone, uktimenews ,globenewswire هم به پوشش این رویداد مهم پرداخته اند. علت توجه رسانه‌ها به این دوره، ارائه جدیدترین و به روزترین روش ها برای افزایش کیفیت زندگی از طریق هوش هیجانی و تکنیک های تصمیم گیری و مدیریت احساسات است که توسط دکتر علوی ارائه می‌شود.

مفهوم هوش هیجانی چیست‌ ؟

هوش هیجانی مفهومی جدید در مدیریت و روانشناسی است. همانطور که در کتاب های دانیل گولمن (بنیانگذار EQ و پروفسور هاروارد) اشاره شده است، مزایای بالقوه داشتن مهارت هوش هیجانی باعث بهبود و افزایش کیفی سطح ارتباطی بهتر برای داشتن روابط مثبت و همچنین همدلی بیشتر برای کاهش اختلافات است. همچنین مهارت هایی را برای غلبه بر چالش های زندگی در ایران آموزش می دهد که منجر به کاهش استرس و اضطراب می شود. جالب اینجاست که در سال های اخیر هیچ مقاله علمی بیش از مقالاتی با موضوع هوش هیجانی منتشر نشده است.

چگونه هوش هیجانی را از طریق تست بسنجیم ؟

از طریق تست‌ هوش هیجانی ، 15 نوع هیجان را می‌توان شناسایی کرد، که سپس با استفاده از آن‌ها، افراد با اجتناب از سرکوب هیجانی یا وسواس، احساسات متعادل‌تری را تجربه می‌کنند.

اهمیت توجه به هوش هیجانی برای افزایش امید به زندگی

متأسفانه میانگین سنی افسردگی به 14 سال رسیده است که آمار ویرانگری است. همچنین بر اساس گزارش های رسمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تقریباً 27 درصد مردان بالغ و 19 درصد زنان بالغ در ایران از اختلالات روانی رنج می برند و این مشکل روز به روز در حال افزایش و در برخی موارد این مشکل منجر به خودکشی می شود.

با افزایش افسردگی و علائم آن در زندگی شهری، هر چه مردم بیشتر از احساسات خود آگاه شوند، با مشکلات کمتری مواجه خواهند شد. همانطور که توسط weforum.org اشاره شده است، هوش هیجانی 65٪ بر افزایش امید به زندگی تأثیر دارد.

ایجاد احساسات مثبت با تقویت هوش هیجانی

هوش هیجانی اساساً بر آگاهی فرد از احساسات خود و مدیریت آنها تأثیر می گذارد و به نوبه خود بر آگاهی فرد از احساسات دیگران و ایجاد روابط مؤثر تأثیر می گذارد. اهمیت هوش هیجانی در نقش مهمی که در ایجاد احساسات مثبت ایفا می کند و نقش کلیدی غیرقابل انکار آن در مدیریت روابط فرد با جامعه، همکاران، مافوق، همسر، فرزندان و همچنین افراد دیگر نشان می دهد.

راه تسلط به احساسات با کسب تکنیک های هوش هیجانی

با کسب تکنیک های هوش هیجانی می توانیم بر احساسات خود مسلط شویم، هوش هیجانی خود را بهبود بخشیم، نقاط قوت و ضعف خود را به درستی بشناسیم، سطح پایداری از عزت نفس به دست آوریم، به تعریف دقیق تری از مسئولیت برسیم، محرک های استرس را شناسایی کنیم. ممکن است در مسیر خود با آنها روبرو شویم و راه حل هایی برای غلبه بر آنها پیدا کنیم.

دکتر یحیی علوی کیست و چرا مورد توجه قرار گرفته است؟

دکتر یحیی علوی با سابقه تدریس در دانشگاه تهران، در 13 سال گذشته 300هزار دانشجو را در حوزه های مهارت و مدیریت کسب و کار تربیت کرده و همچنین بزرگترین و حرفه ای ترین دوره های هوش هیجانی را در ایران برگزار کرده است. در هر دوره سعی بر این بوده که به روزترین روش ها و دستاوردهای علمی به شرکت کنندگان ارائه شود.

دکتر یحیی علوی موسس مدرسه کسب و کار آیا AYA Business School است که این مدرسه دوره های تخصصی فروش و بازاریابی، مدیریت و رهبری، توسعه فردی و همچنین یکی از معتبرترین برگزارکنندگان دوره MBA  و DBAدر ایران است.

منبع: الف

کلیدواژه: هوش هیجانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۲۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو روی سکه معلم بلاگری/کاهش هوش هیجانی دانش آموزان با تولید محتوا از آن‌ها

روزبهانی گفت: یک دانش آموز در سن پایین تفکر انتقادی ندارد و شاید درحالی که دیگران به او می‌خندند نتواند از خودش دفاع کند و همین امر می‌تواند آسیب زیادی به کودک بزند.

حسین روزبهانی، روانشناس و استاد دانشگاه در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو در رابطه با تاثیرات مثبت و منفی معلم بلاگری اظهار داشت: فضای مجازی و معلم بلاگری، تأثیر معلم بلاگری و تولید محتوایی که این افراد انجام می‌دهنو که قطعاً هم خیلی زیاد شده است را، می‌تونیم به طور همزمان هم یک اتفاق مثبت و هم یک اتفاق منفی در نظر بگیریم. این کار یک شمشیر دو لبه است که یک‌سری محاسن و یک سری معایب دارد.

وی در رابطه با مزایای این کار افزود: زمانی که اون معلم بلاگر یک شیوه تدریس را در فضای مجازی ارائه می‌دهد که خوب و رسا و جذاب هست، باعث می‌شود تعداد مخاطبانش بالا برود و به جای این که یک کلاس بیست نفره از این سبک تدریس استفاده کنند، یک جامعه خیلی بیشتر و جامعه آماری بزرگ‌تری از این سبک تدریس استفاده می‌کنند.

وی افزود: معلم در این موارد سعی می‌کند یک سری خلاقیت‌ها در روش تدریس داشته باشد. مثلا در محتوا یا ساده‌سازی دروس که همین موضوع باعث می‌شود که دانش‌آموزان علاقه بیشتری به آن درس پیدا کنند. همچنین این گسترش جامعه آماری شامل معلم‌های دیگر در شهر‌های کوچیک نیز می‌شود. برای مثال معلم‌هایی که جوان و تازه کار هستند و استرس شروع تدریس را دارند، اگر بخواهند تدریس کنند، با دیدن این شیوه تدریس اولاً تجربه و اطلاعات نو کسب می‌کنند و ثانینا شاید از استرسشان کاسته شده و آمادگی لازم برای آموز دادن را پیدا کنند.

روزبهانی در رابطه با ابعاد منفی این موضوع تصریح کرد: معمولاً معلم‌ها در فیلم‌ها و تولید محتوا‌هایی که از دانش آموزان و در فضای مجازی منتشر می‌کنند، سعی می‌کنند فضایی شاد و خنده دار را نمایش دهند و یا از یک سری از رفتار‌های دانش آموزان فیلم برداری می‌کنند که شاید برای دیگران خیلی خنده دار باشد؛ این را نیز باید در نظر گرفت که یک دانش آموز در سن پایین تفکر انتقادی ندارد و شاید درحالی که دیگران به او می‌خندند نتواند از خودش دفاع کند و همین امر می‌تواند آسیب زیادی به کودک بزند و حتی روی خانواده‌اش تأثیر بگذارد.

وی در ادامه گفت: یکی از عوارض آن رفتار نادرست این است که کودک معمولاً سعی می‌کند تنها قسمت شاد خودش بروز بدهد و هیجاناتی مثل غم و غصه ناراحتیش را سرکوب کند. خب همین موضوع باعث می‌شود که خیلی نمایشی رفتار کند و سعی کند این بخش از زندگی خود را حذف و یا مخفی کند. واقعیت‌های زندگی شو و سعی کن لبخند‌ها غیر واقعی داشته باشه که می‌تواند از لحاظ روانی به او آسیب بزند و حتی می‌تواند تا حدودی هوش هیجانی کودک را کاهش بدهد.

دیگر خبرها

  • تنیس‌فوتبال هیجانی در تمرین پرسپولیس
  • بازدید دکتر طهرانچی از ششمین جشنواره فرهیختگان جوان
  • درهای مصلی به روی مخاطبان سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب باز شد
  • درهای نمایشگاه کتاب گشوده شد؛ سی‌و‌پنجمین دوره به روایت آمار
  • با مشکلات ناشی از افکار منفی آشنا شوید
  • نمایشگاه کتاب، رویدادی که هم جنگ را دید و هم روزهای قرنطینه را
  • طلاق از شوهر به‌خاطر خیلی خوب‌بودن!
  • آمادگی دانشگاه شیراز برای جذب دانشجویان خارجی
  • آمادگی دانشگاه شیراز برای جذب دانشجویان اخراجی خارجی
  • دو روی سکه معلم بلاگری/کاهش هوش هیجانی دانش آموزان با تولید محتوا از آن‌ها